×

Mert Can Erdoğan Kimdir?

Mert Can Erdoğan Kimdir?

Paylaş

Sosyal medya fenomeni Mert Can Erdoğan kimdir? Biz soruyoruz Mert Can Erdoğan cevaplıyor.

25 kasım 2001 Antalya Kepez’de doğdum ve iki kardeşiz. Sosyal medya içerik üreticisiyim ve Özlem Kav ile nışanlıyım.

Sosyal medya üreticisiyim dediniz konuyu biraz açarmısınız?

Youtube izlerken karşıma oyun videoları çıkıyordu ve ilgimi çekti. Belirli bir süre sonra benimde denemem gerektiğini düşündüm. Yaklaşık 2015 yılından itibaren içerik üretmeye başladım oyun videolarıyla içerikler ürettim. 2018 yıllarına doğru oyun videolarından çıkıp çocukluk hayalim olanı gerçekleştirmek için kendimi göstermeye başladığım videolara geçtim ve insanları güldürmeyi sevdiğim için komedi/mizah içerikler ürettim.

İnstagram 190 bin TikTok ve Youtube ortalama 2 milyon takipçin var oldukça yüksek, fenomen olma duygusunu nezaman yaşadın veya kendini nezaman fenomen hisettin?

Fenomen olma duygusunu 500 bin takipçi sayısını geçtikten ve insanların bana sokaktaki verdiği ilgiyi gördükten sonra tattım diyelim.

Peki,bu hayatında veya kişiliğinde bir değişim sağladımı?

Hayır, aynı kişiyim içerik üreticiliği benim için sadece bir meslek ve küçüklükten gelen bir hayal.

Ailen sosyal medyada fenomen olman konusunda sana destek veriyormu veya ne düşünüyorlar?

Ailem ilk başladığımda olumlu bakmadılar, aşırı derece ters tepki vermediler ama olumlu değildiler. Yükselişte olduğumu gördüklerinde daha olumlu bakmaya başladılar, başta olumsuz bakmalarının sebebi de sosyal medyanın dezavantajlarıydı. Videolarım da zaman zaman aileme de yer vermeye başladım. Ailem tarafından destek görmek güzel bir duygu bu duyguyla insan daha da başarılı oluyor.

Seni takip edenlere son olarak söylemek istediğin birşey varmı? Onları yakın gelecekte yeni ve değişik içerikler bekliyomu? Sürprizlerin varmı onlara?

Öncelikle desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başladığım tarihten itibaren kemik kitle takipçilerim var onları da çok seviyorum. Bundan sonra da ilgi çekici ve globale dayalı içerikler oluşturmaya hazırlanıyorum. daha kaliteli ve daha başarılı içerikler üretecem.

Biraz özel olacak ama, nışanlının tepkisi nasıl? Kıskançlık triplerini veya bana zaman ayırmıyorsun triplerini çekiyormusun?

Herhangi bir trip yok, zaman ayırmama konusunda sıkıntı yok ikimizde aynı işi yapıyoruz. Onun desteği bana ve benim desteğim ona çok, ileride onunla birlikte sosyal medyada güzel ve örnek içeriklerimiz olacak.

Bizlerde Avrupa tv ekibi olarak her ikinize başarılar diliyoruz.

Onur Akpınar

Yorum gönder