×

Özgür Saygın Kimdir?

Özgür Saygın Kimdir?

Sosyal medya fenomeni Özgür Saygın kimdir? Biz soruyoruz Özgür Saygın cevaplıyor.

-Özgür Saygın kimdir ve hangi işlerle uğraşıyor? Bize kısa olarak kendini tanıtır mısınız?

1 mayıs 1994 samsun da dünyaya geldim. İlişki danışmanlığı, ve spiritüel danışmanlığı yapıyorum. 3 kardeşiz bir tane ablam bir tane de abim var. Hobby olarak sosyal medya içerik üreticisiyim.

-İnsanlar seni mesleğinden dolayı mı tanıyor yoksa sosyal medyadaki ürettiğiniz içeriktenmi?

7 ağustos 2022 da paylaştığım mizah amaçlı fal videosu ile ilk patlamayı orada yaşadım. Beklemediğim bir anda video viral oldu. 8 Ağustos sabahı uyandığımda beğeni ve izlenim sayısının yüksek olduğunu gördüğümde mutlu oldum çok hoşuma gitti ve ardından videolar paylaşmaya devam ettim bir günde 75 bin takipçiye ulaştım.

-İlginç, sabah uyandın ve birden fenomen oldun. Aldığın tepkiler nasıldı?

Evet,bir gece ansızın gelmek bu olsa gerek (gülerek). Aldığım tepkilerin geneli çok olumluydu. Son bir yıldır tik-toku bıraktım instagrama yöneldim.

-7 Ağustos tarihinden sonra hayatında neler değişti?

Kişilik ve karakter olarak birşey değişmedi. İstemiş olduğum ve hedefim buna yönelikti. Yıllardan beri uğraşıyorum sosyal medyada çocukluk hayalimdi diyebilirim. Birçok danışmanlık seansı almak isteyen kişilerden mesajlar aldım ve hayatımın en mutlu günlerinden bir tanesiydi diyebilirim. Birşey itiraf etmem gerekirse çok korktum da bir sonraki videoyu nasıl çekicem diye panik yaşadım ve o panik ile birlikte tokat atma mizahı geldi aklıma ve o yönde içerik üretmeye başladım.

Ailen nasıl tepki verdi bugün baktığımızda 400 bin üzerinde takipçin var?

Ailem yakın çevremizden duydu fenomen olduğumu. Yaptığım işlerden dolayı pozitiflerdi olumsuz bir tepki almadım ailemden

Hedefin tam olarak nedir ve takipçilerini ilerleyen zamanda neler bekliyor?

Video içeriklerimin yarısını takipçilerim’den ilham alarak yürüttüm veya danışmanlık yaptığım seanslarda komik anılar üzerinden senaryolar yazdım ve içerik olarak paylaştım.

Sosyal medya hakkında çok olumsuz tepkiler var, herkes göründüğü gibi yaşamıyor deniyor. Sosyal medya mutluluk değildir deniyor bu konu hakkında ne düşünüyorsun?

Bence sosyal medyada fenomen olmamın sebebi doğal olmam. Gerçekten arkadaşlarım ve ailemin yanında nasılsam kamera karşısındada öyleyim. Aşırı bakımlı şekilde kamera karşısında içerikler tutmuyor artık. İnsanlar bıktı süslü ,havalı ve yapmacık kişileri görmeyi. Doğal ve samimi kişileri arıyor insanlar, özelikle de geçtiğimiz aylarda fenomenlere yönelik açılan soruşturmalardan sonra. Hava atmasını havalı kıyafetleri insanların gözüne sokmayı sevmiyorum, doğal olmayı seviyorum. Sonuç olarak takipçilerim olmasa bende olmam ve beni takip edenlerden bir farkım yok, çoğu zaman mesajlara geri dönüş sağlıyorum imkanım doğrultusunda.

Takipçilerine son olarak bir şey söylemek ister misin? Eklemek istediğin birşey var mı?

Böyle büyük bir kitleye sahip olmak bana gurur ve mutluluk veriyor doğrusu. Takipçilerimin bana olan sabrına teşekkür ediyorum(gülerek). Takip etmeyenleri de ozgurrsaygin instagram hesabımı takip etmeye davet ediyorum.

Teşekkür ederim özgür bey bizlerde Avrupa tv adına sizlere başarılar diliyoruz.

Onur Akpınar

instagram: akpinaronurofficial

Share this content:

Yorum gönder