×

Eylül Öztürk ‘ün İSYANI!

Eylül Öztürk ‘ün İSYANI!

Paylaş

Bir süredir yurt dışında yaşayan Fenomen&İş İnsanı Eylül Öztürk yıllardır Türkiye’de çalışmış, gerek televizyon sektörü, gerek ticaret alanında iyi projelerde yer almıştır. 

Yatırımlarını olması gerektiği gibi yapmak ve ileride başarılı olmak ve yükselmek suç değil. Fenomen ve milyonların tanıdığı insanların yükselmesi, tanınmamış olanların yükselmesinden daha hızlı olduğu bir gerçek. 

Bir çok ünlününde sahip olduğu olanaklara sahip olması Kara para akladığı, dolandırıcı olduğu anlamına gelmez ve hepsi asılsızdır. O zaman tüm ünlüler de araştırılsın. Kanıtlanmayan hiç bir iddia vicdanda ‘da cezalandırılmamalı.

“Bir iddiaya göre” deyip istediğinizi insanlara savuramazsınız! Bunun adı gazetecilik değil, şerefsizliktir! Bugün günümüzde futbolla müzikle ilgilenen Türkiye’nin tanıdığı isimlerinde dahil olduğu dolandırılma hikayeleriyle çalkalanıyor. 

Türkiye ‘de bilmediğimiz neler neler oluyor, kimseler bir haber!

Eylül Öztürk, şu an ki isyanında haklı. Dilan Polat olayında da yazdığım gibi, hukuksal olarak da kanıtlanmayan hiç bir suçlama suç sayılmaz. İspat gerektirir. “Kesin yapmıştır”, “Kısa sürede bu parayı nereden buldu?”, gibi gibi sorular sormak yerine, yetkililer inceleme yapar. Eğer bir sorun, şaibe gözlemlenirse ve sonucunda kara para aklama olayı ispatlanırsa zaten ceza alırlar. 

Sanki yapmış ve kanıtlanmış gibi insanları üzmek yada zan altında bırakmak hiç bir şeye çözüm olmayacak. Zamana bırakın. İnsanların sağlığı ile oynamayın. Suçlular cezalarını zaten bir gün çekecek. 

Yorum gönder