×

Yaptığı terbiyesizlikle tanınan Murat Övüç şimdi gözü gurbetçilere dikti.

Yaptığı terbiyesizlikle tanınan Murat Övüç şimdi gözü gurbetçilere dikti.

Paylaş

Onur Akpınar değerlendiriyor

Sosyal medya fenomeni ve sanatçı Murat Övüç bu sefer gurbetçileri hedef aldı. Gurbetçilere bir daha benim sahneme gelmeyin diyip ağır sözler kullanan Murat Övüç sonrasında instagramda yaptığı açıklamada ben tek bir kişiye bunu söyledim dedi.

19 Ağustos tarihinde ne oldu?

Murat Övüç sahne aldığı bir mekanda gurbetçi ile kavga etti. Sonrasında paylaştığı video’da şu sözleri kullandı ”Tuvalet temizliyorsunuz lan Almanya’da,yaşlıların b.. temizliyorsunuz. Siz kimsiniz lan bize üstünlük sağlıyorsunuz ayıp değilmi? Benim Güneydoğu-Anadolulu kardeşimi neden eziyorsun. Sen kimsin lan,kimsin? Garsona 50 cent veriyor gel masamı temizle.” diyerek hakaret etti.

Ben tek bir kişiyi hedef aldım dedi

Ben tek bir kişiyi hedef aldım diyen Murat Övüç yalanlarına devam etti. Yaptıgı açıklamada Tuvalet temizliyorsunuz,yaşlıların b.. temizliyorsunuz diyerek genelleme yaptığının farkında değil herhalde? Almanya,Belçika,Hollanda gurbetçiler benim sahneme gelmesin diyen kendisinin kopyası galiba? Evet 50 cent bahşiş veren gurbetçinin yaptığı kesinlikle kabul edilemez. Senin gurbetçilere yaptığın ahlaksızca hakaretlerde kabul edilemez. Haber sayfalarında hakkında yazılanlara bir göz at derim? Oğlunun yaptıklarına göz at derim,bunu da bu şekilde videoya alıp eleştirdinmi acaba? Vandalizme karşı neden sustun? Türk toplumuna beyinsiz halk,cahil halk dediğin günleri ne çabuk unuttun? Yaptığın 500Tl’lik yardımı milletin gözüne soka soka nasıl yaptığını ne çabuk unuttun?

Avrupalı Türklere kültür dağıtıyor beyimiz

Sen hangi kültürün ile Avrupalı türklere kültür dağıtıyorsun? Biz 2024 Avrupa kupasında taraftarlarımız ile Almanya’da ev sahibi gibiydik. Biz daha bundan bir kaç ay önce Belçika’da PKK’lı teröristlere sokakta göz açtırmayan Türk milletiyiz. Biz Osmanlı torunu ve Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleriyiz! Evet Avrupa’da tuvalet temizliyoruz doğrudur ama biz hiçbir zaman yaptığımız ahlaksızlıklarla,terbiyesizliklerle ön plana çıkmadık. Biz burada doğduk ve büyüdük ama biz TÜRKÜZ.

Onur Akpınar

Yorum gönder