×

Milli ara öncesi lider Fenerbahçe

Milli ara öncesi lider Fenerbahçe

Paylaş

Süper Lig’de milli araya gidilirken zirve kızıştı. Fenerbahçe-Galatasaray rekabeti zirveye taşınırken işte puan durumu…

Trendyol Süper Lig’de 12. hafta karşılaşmalarının da tamamlanması ile milli araya gidiliyor. Kıran kırana zirve yarışı devam ederken alt sıralarda da işler karışıyor. İşte ligde son durum…

Fenerbahçe milli araya lider gidiyor

Bugün Adana Demirspor deplasmanından 0-0’lık beraberlikle 1 puan alan Fenerbahçe puanını 31’e yükseltti ve aynı puandaki Galatasasray’ın averajla önüne geçerek liderlik koltuğunu aldı.

Galatasaray koltuğunu Hatay’da bıraktı

Haftaya lider başlayan Galatasaray dün oynanan maçta deplasmanda Atakaş Hatayspor’a 2-1 mağlup olarak 31 puanda kaldı ve liderlik koltuğunu ezeli rakibi Fenerbahçe’ye bıraktı.

4 ekip 22’de puanları eşitledi

Bugün haftayı galibiyetle kapatan Beşiktaş, Trabzonspor ve Mondi Home Kayserispor 22 puana ulaşarak puan tablosunda Fenerbahçe karşısında 1 puan alan Adana Demirspor’u yakaladı. Aynı puana sahip 4 takım ligde alt alta dizildi.

Düşme hattında puanlar yakın

Alt sıralarda ise mücadele kaldığı yerden devam ediyor. Çaykur Rizespor’a yenilerek 5 puanda kalan İstanbulspor ligin son sırasında yer alırken; 8 puanlı Samsunspor, 9 puanlı Başakşehir ve 10 puanlı Corendon Alanyaspor’da düşme hattını oluşturuyor.

Yorum gönder