×

CAN DOĞU KURBAN EDİLDİ!

CAN DOĞU KURBAN EDİLDİ!

Paylaş

Dilan Polat, Engin Polat olayında en masum olarak görülen isim Can Doğu oldu. Sosyal medya ‘da tüm haber yorumları incelendi ve herkesin ortalama aynı fikirde olduğu düşünülüyor. Engin Polat’ın kardeşi Alper Kürşat Polat lüx yaşam sürerken. Dilan Polat’ın kardeşi Can Doğu sade ve lüx den uzak bir yaşam sürdüğü görüldü. İnceleme yapıldığında üzerine hiç bir şey olmadığı, banka hesaplarında ise para yatırılıp Engin Polat’ın babasına çekip, elden teslim ettiği iddia edildi. 

Ayrıca Dilan’ın bir diğer kardeşi olan Sıla Doğu, kiralık evde yaşadığı ve Dilan Polat’a ait olan bir şubeyi işlettiği bilinmektedir. Dilan Polat’ın yakın ailesine ait çok fazla bir mal varlığı olmamakla birlikte, Engin Polat’ın yakın çevresi ultra lüx yaşam sürdükleri söyleniyor.

DİLAN POLAT REKLAM YÜZÜ MÜ?

Dilan Polat, ifadesinde “ Benim bilgim yok, ben sadece reklam yüzüyüm.” İfadesi kendi tarzı ve birinci derece ailesinin mal varlıklarına bakıldığında oklar direkt olarak Engin Polat ve ailesine çevriliyor. Bu durumda Dilan’ın popülerliği ön planda tutulmuş ve yine Dilan’ın magazin programında söylediği sözler göz önünde bulundurularak olay büyük ses getirdiği düşünülüyor. 

Yani, bu olayda Can Doğu, Engin Polat ve ailesinin işini yaparken aracı olarak kullanılmış olabileceği herkes tarafından düşünülmektedir. Aslı yoktur, genel olarak magazin haberleri yorumlarından yola çıkılmıştır. Araştırmalar devam etmekte ve gelecek zaman zarfında gerçekler ortaya çıkacaktır. 

Yorum gönder