×

Adem Güller ”Hızlı golün çözümü Barış Alper”

Adem Güller ”Hızlı golün çözümü Barış Alper”

Paylaş

Hollanda maçına eğerki Avusturya kadrosuyla çıkarsak sıkıntılar yaşayabiliriz. Bence Kenan Yıldız bu maç ilk onbirde olmaması gerekiyor. Çok pasif kaldığını düşünüyorum. İlk onbire Kenan Yıldız ile değilde Kerem Aktürkoğlu ile başlasa güçlü bir üçlü olur ön tarafta.

Barış,Arda,Kerem sihirli üçlü

Barış Alper,Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu, Hakan Çalhanoğlu’da geri geliyor hucum olarak kadro tamam. Kalecimiz iyi değişmemesi gerekiyor Mert Günok iyi işler çıkardı. Samet Akaydın defans bölgesinde tercihim değil,defansımızın bıraz daha oturaklı olması gerekir Hollandaya karşı.

Arda güler 90 dakikalık futbol için yeterli değil

Fazla değişiklik yapmadan sahaya çıkmamız gerekir. Arda Güler’in 90 dakika oynatmasına gerek yok, müthiş bir yetenek ama fizik olarak 90 dakikayı kaldıramıyor. Genç oyuncu ve sürekli oynamadı bu sene. Montella oyuncu değişikliği konusunda çok geç kalıyor. 75-80′ dakikayı beklememesi lazım bence. Takımın düştüğünü orta sahanın çöktüğünü gördüğü an oyuncu değişikliğine gidilmeli. Avustura maçında bunu gördük değişiklik konusunda çok geç kaldı.

Hızlı golün çözümü Barış Alper

Barış Alper’in forvet değilde kanat olarak oyunda olması takıma daha yararlı olur ve gollerimizi daha hızlı buluruz diye düşünüyorum.

Adem Güller Avrupa tv spor yorumcusu

Yorum gönder