×

Best Model Turkey’de Kimler 1. Oldu?

Best Model Turkey’de Kimler 1. Oldu?

Paylaş

36. Sı düzenlenen Best Model Turkey yarışması 13 Kasım 2023 Pazartesi günü sahiplerini buldu. 

 Sanırım çokta zor olmamış. Katılan belki de olmamış. İnsanları eleştirmek, beğenmek yada beğenmemek değil amacım, kişilerin hepsi birbirinden güzel ve yakışıklı tabii sözümüz yok! Erkan Bey’in yarışması her geçen yıl biraz daha kan kaybediyor. Son çıkan dedikodulardan dolayı pek katılım gerçekleşmemiş olacak ki. Yakın çevreyle iş birliği halinde düzenlenmiş basit bir organizasyonla, oldu bittiye gelmiş.

Derece alanları gördük, izledik. Çünkü tüm modellik yarışmalarını takip ederim. Ama bu yıl dereceye girebilecek görüntüye sahip kimse yoktu. İleride yıllarca izleyebileceğimiz ışığa sahip kimse yoktu. Bir kişiden emin değilim, Erkekler de 1. Olan Metehan Varol’u bir yerlerde görebiliriz ve öz verili olursa, diğer Best Modeller gibi olabilir. Kadınlar’da 1. Olan hanım kızımız Yağmur Karlı Hatay’dan katılmış. Kalbimi bıraktım o başka mesele, ama Best Model Turkey instagram sayfasında bunun altını çizmelerini anlayamadım. Hanım kızımız da güzel, dedim ya asla insan seçemem benim içim kabul etmez. Ama doğrudan da şaşmam, yani ne diyeceğimi bilemiyorum. Şunu da ekleyeyim içimde kalacak. Derece alanlarla röportaj yapılıyor, sadece 2 kanal mikrofonu var.

Her geçen yıl etkisini yitiren yarışma umarız toplarlar. Heyecanla ekranlara kitlenilen yarışma 2 yıldır merak bile edilmiyor. Derece alanlar 3-5 projede yer alıyor yada almıyor. Yani olmuyor.

Olan bence şu ki; “Her yıl yapılıyor. Bu yıl da boş geçmeyelim.” Gibi bir şey olmuş. Hatta olmamış. Ama sonuç olarak bir emek var, gençler mutlu olmuş, hepsine ayrı ayrı başarılar dileriz. Allah yollarını açık etsin.

Sağlık sorunu olduğunu duyduğumuz Erkan Bey’e de geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Yorum gönder