×

Bayern Münih-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz mi canlı yayınlanacak? Galatasaray Avrupa’da tarih yazmak için sahada

Bayern Münih-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz mi canlı yayınlanacak? Galatasaray Avrupa’da tarih yazmak için sahada

Paylaş

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu dördüncü maçında bu akşam deplasmanda Almanya’nın güçlü ekibi Bayern Münih ile kozlarını paylaşacak. Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 3 maçın ardından 4 puanla 2. sırada yer alan temsilcimiz Galatasaray, Bayern Münih deplasmanında kazanmak ve gruplarda önemli bir avantaj elde etmek istiyor. Heyecan dolu mücadele öncesinde karşılaşmanın canlı yayın bilgileri ve Galatasaray’ teknik direktörü Okan Buruk’un sahaya sürmeyi planladığı muhtemel 11’i belli oldu. Peki, Bayern Münih-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Almanya’nın köklü ekibi Bayern Münih’e konuk olacak. Bayern Münih ile kendi sahasında oynadığı maçı 3-1 kaybeden Galatasaray, rövanş mücadelesinde kazanmak ve gruplardaki yerini korumak istiyor. Peki, Bayern Münih-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

BAYERN MÜNİH-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta maçında bu akşam deplasmanda Almanya temsilcisi Bayern Münih ile karşılaşacak.

Münih kentindeki Allianz Arena’da yapılacak maç saat 23.00’te başlayacak. Mücadele EXXEN’den canlı olarak yayınlanacak.

Yorum gönder