×

Adem Güller ”85 milyon nasıl uyutulur Montella kursu başladı”

Adem Güller ”85 milyon nasıl uyutulur Montella kursu başladı”

Paylaş

Altay Bayındır tercihinin altında ney yatıyor Montella?

Benim gibi tüm futbol severler ilk onbiri görünce şaşırdı haklı olarak. Oynadığımız takım Portekiz ve çıkardığın takım rezil. Elinde geçen maçın en iyilerinden olan Arda Güler’i yedek başlatıyorsun. Yaptığın açıklamalar skandal zaten diyorsun ki Arda’nın oynayacağı maksimum süre yarım saat ee oynat ilk otuz dakika madem öyle. Kalede Altay Bayındır ne alaka? Altay gittiği takımda doğru düzgün doksan dakika oynamadı. Mert Günok’la çıkıyorsun ilk maça ve ikinci maç Altay ile çıkıyorsun. Büyük bir zaafiyet var, bir teknik adam olarak en büyük zararı sen veriyorsun milli takıma. Elinde Uğurcan Çakır var Trabzonspor’da devamlı oynayan kaleci. Neden bu maçta oynatmıyorsun?

Portekize odaklanmış, iyi uykular yalancı Montella..

Tamamen Portekize odaklandık iyi çalıştık diyorsun, yapma arkadaş bu futbol ile Portekize nasıl çalıştın sen? Nasıl tamamen Portekize odaklandın? Hiç bir çalışma olmamış dünkü maçta. Gördüğümüz sadece şuydu ”tamamen bu maçı kaybedeceğiz, bu maçı kaybetmek normal karşılanır ve Çek Cumhuriyeti maçına odaklanacağız”. Portekiz maçına hazırlandık demeleri pek inandırıcı gelmiyor, kimseyi kandırmayın. Berbat bir haldeydik Portekiz maçında Barış Alper neden forvet? Senin forvet futbolcun yokmu? Bu çocuklara yazık değil mi? Barış Alper’ın yeri belli, adam kanat oyuncusu forvet değil.

Suç futbolcularda değil, ben sahaya çıkmıyorum diyemezler ya?

Futbolcular o maçta ne kadar hata yaparsa yapsın suçu ben futbolcularda bulmuyorum. Hiç biri böyle sonuç almak istemezdi. Suçlanacak biri varsa o da Montella’dır. Çıkardığı kadro gerçekten berbat, Portekiz karşısında tutunacak bir kadro değildi. Gürcistan maçında futbolculurda bir uyum vardı sahada, bukadar değişiklik neden? Karşı rakipte dünya yıldızı varken bizim dünya yıldızımız Arda Güler yedeklerde, bu mu kazanma mentalitesi?

Umarım hatalarından ders alır ve avrupa kupalarında Türk bayrağı hak ettiği yeri alır. Başarılar bizim çocuklar.

Avrupa tv spor yorumcusu Adem Güller

Yorum gönder